HESL kozijnen, ramen en deuren
Warmoesstraat 93
1521 CL, WORMERVEER
075-6150562

06-22387105
info@hesl.nl

Wilt u dat wij u terugbellen, dan kunt u dit hier aangeven.


Wij fietsen mee met de Alpe d'HuZes 2018

 

 

In onderstaand relaas wil ik graag mijn beweegredenen tot deelname aan de Alpe d'Huzes uiteen zetten!


Heel vaak heb ik mijn vriend René Eenhoorn erover horen spreken. De Alpe d'HuZes! Een aantal jaar geleden heeft hij zelfs mijn vader een keer mee omhoog genomen. Alleen in gedachten, want mijn vader is al een tijdje geleden overleden aan maagkanker. Ik hielp hem een aantal keren met het organiseren van een kookactiviteit, om zo geld voor dit goede doel te genereren.

Deze vreselijke ziekte ontnam mij in augustus 2016 mijn beste vriendin Ria Post, ik mocht slechts 33 jaar met haar bevriend zijn. Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze tot de mooiste jaren van mijn leven behoorden! Zij werd het slachtoffer van slokdarmkanker. In no-time degradeerde ze van een mooie, elegante dame naar een hulpeloos schepseltje. Totaal geen erbarmen viel er aan het ziektebeeld te ontdekken. 
Bijna iedere dag denk ik wel even aan haar, haar echtgenoot Arie Post en hun kinderen Edgar en Wessel, die ik ook een beetje als de mijne beschouw. Ik weet dat het voor hun nog moeilijker is dan voor mij. 
Haar lijdensweg heeft mij doen besluiten om voor één keer mijn antipathie tegen fietsen aan de kant te zetten, en zo opperde ik René Eenhoorn om samen met hem de Alpe te bedwingen. In eerste instantie op een tandem (geen luiheid mijnerzijds), maar dat bleek direct al niet zo eenvoudig.

Ik moet mij nu de vreemde, maar in de ogen van menigeen mooie, bewegingen van het fietsen eigen maken. 
Trappen, trekken, klimmen, afdalen (zie ik nog het meest tegenop), doorbijten, afzien (dat ben ik wel gewend) en eelt op mijn kont kweken. Het valt niet mee voor een fietsanalfabeet als ik.
Maar het gaat lukken!!

Nu nog het inzamelen. Ook hiervoor ga ik mijn stinkende best doen. Lieve vrienden, kennissen, zakenrelaties en alle andere categorieën, alvast mijn welgemeende excuses voor het lastig vallen dat ik jullie zeer zeker (regelmatig) zal gaan doen. 
Bedenk dat het voor een goede zaak is en OPGEVEN IS GEEN OPTIE! 

 

Om te doneren klik op de link van Alpe d'HuZes.

TOT BOVEN!

Henk Slemmer

Powered by: WebBuro WebBuro